Αρχική Σελίδα Προϊόντακλειδί αδειών λογισμικού

Σπίτι του Microsoft Office lap-top και βασική ρωσική εκδοχή ενεργοποιητών επιχειρησιακών 2019 προϊόντων

Σπίτι του Microsoft Office lap-top και βασική ρωσική εκδοχή ενεργοποιητών επιχειρησιακών 2019 προϊόντων

Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version
Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version Laptop Microsoft Office home and business 2019 Product Key Activator Russian Version

Μεγάλες Εικόνας :  Σπίτι του Microsoft Office lap-top και βασική ρωσική εκδοχή ενεργοποιητών επιχειρησιακών 2019 προϊόντων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: Σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2019
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 7usd
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας στοιχείων ενιαίο: 175.5X175.5X1 ενιαίο ακαθάριστο βάρο
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000pcs/ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θέση προϊόντων: Απόθεμα ΤΥΠΟΣ: Δικτύωση & κεντρικός υπολογιστής
Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται: Παράθυρα Τύπος έκδοσης: Διαδίκτυο
Μάρκα: YD Software Αριθμό μοντέλου: σπίτι και επιχείρηση γραφείων του 2019
Τόπος καταγωγής: Αρμενία Εφαρμογή: Λογισμικό γραφείων
Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 11/8/10 Γλώσσα: 20 εκδόσεις
Χρόνος παράδοσης: 4-8 ημέρες Τύπος συστημάτων: Σύστημα λογισμικού της Microsoft
Υψηλό φως:

γραφείο 2016 κας υπέρ συν

,

τμηματικός επαγγελματίας γραφείων 2016 συν

Καυτό σπίτι Microsoft Office 2019 πώλησης 100% αρχικό χρήσιμο και λιανικό κιβώτιο επιχειρησιακής ρωσικό έκδοσης με το κλειδί lap-top DVD

Περιγραφή προϊόντων

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 2019 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ


Το σπίτι και η επιχείρηση το 2019 γραφείων παρέχουν τα προϊόντα πρώτης ανάγκης για να το κατεβούν όλα. Ιδανικό για τις μικρές επιχειρήσεις και τις οικογένειες που χρειάζονται το δημοφιλέστερο Microsoft Office apps συμπεριλαμβανομένου του Word, του Excel, του PowerPoint, OneNote και σημαντικά της προοπτικής.

Όλα τα apps ενημερώνονται συχνά έτσι θα είστε πάντα ενημερωμένοι για τα πιό πρόσφατα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.


Τι συμπεριλαμβάνεται;

Με νέο έναν σύγχρονο κοιτάξτε, και τα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα η έκδοση σπιτιών & επιχειρήσεων γραφείων του 2019 βελτιώνουν τη συνεργασία και με τη δυνατότητα να σωθούν τα έγγραφά σας στο σύννεφο με OneDrive μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τους από οπουδήποτε.

 • 1x άδεια (κλειδί προϊόντων) για τη Microsoft 20196 σπίτι & επιχείρηση
 • Η ασφαλής & επίσημη Microsoft μεταφορτώνει τη σύνδεση
 • Πλήρης εγκατεστημένος 2019 εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, OneNote & της προοπτικής
 • Όλα τα γλωσσικά πακέτα συμπεριλαμβανόμενα

Εφαρμογή συμπεριλαμβανόμενη:


Σπίτι & επιχειρησιακό σύστημα του Microsoft Office 2016

Microsoft Word
Πάρτε το γράψιμό σας στο επόμενο επίπεδο με το Microsoft Word. Το Microsoft Word, ένας επεξεργαστής λέξεων είναι ένα τέλειο εργαλείο για τα bloggers, τους συγγραφείς, τους σπουδαστές ή τους δημοσιογράφους που λειτουργούν στα επαγγελματικά έγγραφα. Πρότυπα συνήθειας χρήσης και προστιθέμενα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να πάρει το γράψιμό σας εκείνο το ένα βήμα περαιτέρω.

 

Microsoft Excel
Ένας από τους κόσμους τα περισσότερα δημοφιλή προγράμματα υπολογισμών με λογιστικό φύλλο (spreadsheet). Δημιουργήστε τους επαγγελματικούς υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) για τις οικονομικές εκθέσεις χρησιμοποιώντας τα κατασκευασθε'ντα επί παραγγελία πρότυπα ή δημιουργήστε τους χρησιμοποιώντας σύγχρονους τύπους και τους υπολογισμούς σας.

 

Microsoft Powerpoint
Δημιουργήστε, τακτοποιημένες παρουσιάσεις με τη Microsoft PowerPoint για να σας κάνετε να ξεχωρίσετε από το υπόλοιπο. Χρησιμοποιήστε τις ζωτικότητες και τα προ-γίνοντα πρότυπα για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας. Τελειοποιήστε για τους σπουδαστές και τους ιδιοκτήτες επιχείρησης.

 

Εκδότης της Microsoft
Σε παροχή σε σας τα απλά εργαλεία για να έχει οπτικά να προσκρούσει, επαγγελματικές δημοσιεύσεις. Με έμφαση που δίνεται στο σχεδιάγραμμα σελίδων και το σχέδιο, μπορείτε γρήγορα συνδυάζοντας το κείμενο, τις φωτογραφίες και τις συνδέσεις, και να δημοσιεύσετε στον τρόπο athe που ταιριάζει το ακροατήριό σας, εάν αυτό είναι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, PDF, XPS ή υψηλός - ποιοτικές τυπωμένες ύλες

 

Microsoft Outlook
Η προοπτική είναι εύχρηστη υπηρεσία αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Microsoft. Η εφαρμογή υπολογιστών γραφείου προσφέρει περισσότερα σε βάθος χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία προοπτικής. Το τέλειο εργαλείο για όλη την ανάγκη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

 

Microsoft OneNote
Το OneNote χρησιμοποιείται καλύτερα σε ένα συνεργάσιμο περιβάλλον. Οι μεμονωμένες σημειώσεις ενθέτων, οι εικόνες ή άλλο περιεχόμενο βρήκαν στο διαδίκτυο και μοιράζονται με τους συναδέλφους ή την οικογένεια ταυτόχρονα αποθηκεύοντας το όλα στο ένα ασφαλές, εύκολος να έχουν πρόσβαση στη θέση.

 

Microsoft Access
Η πρόσβαση είναι ένα διοικητικό λογισμικό βάσεων δεδομένων. Εάν πρέπει να χτίσετε και να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων ή έναν Ιστό app για να εργαστείτε αποτελεσματικότερα από αυτό είναι για σας. Με τα προ-χτισμένα πρότυπα δημιουργήστε τον Ιστό apps ότι εργασία μέσω της μηχανής αναζήτησης ή βάσεις δεδομένων χωρίς την κωδικοποίηση που απαιτείται.

 

Skype για την επιχείρηση
Συνδέστε με την ομάδα σας χρησιμοποιώντας οπουδήποτε τους πελάτες στα παράθυρα, τη Mac, iOS, και Android™, ή φέρτε τους μακρινούς συμμετέχοντες στα διαστήματα συνεδρίασης όλων των μεγεθών με Skype για την επιχείρηση. Με το ένα χτυπήστε, καθένας μπορεί να συμμετέχει στη σε απευθείας σύνδεση συνεδρίασή σας, από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να επιλέξετε να συναντηθείτε αμέσως, ή πρόγραμμα από την προοπτική για αργότερα

Σχετικά προϊόντα

 

Πρότυπος αριθμός  

 

Κλειδί

 

Ετικέτα CoA

 

Λιανική συσκευασία κιβωτίων

 

 

Γραφείο 2021

Γραφείο 2021 υπέρ

Γραφείο 2021 υπέρ συν

 

(Σπίτι & επιχείρηση)

(Σπίτι & σπουδαστής)

Γραφείο 2019

Γραφείο 2019 υπέρ

Γραφείο 2019 υπέρ συν

Σπίτι & σπουδαστής γραφείων 2019

(Σπίτι & επιχείρηση)

Κλειδί

 

Ετικέτα CoA

 

Λιανική συσκευασία κιβωτίων

Διαδικασία συναλλαγής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
-


Πώς λαμβάνω το κλειδί προϊόντων μου;
Παρέχουμε το κλειδί προϊόντων σας με ένα σχήμα κειμένων που παρουσιάζεται στην οθόνη, μετά από την επιβεβαίωση διαταγής σας, και στέλνουμε επίσης αυτόν τον άμεσο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Πόσο γρήγορα θα λάβω το κλειδί προϊόντων μου;
Το ελεύθερο σύστημα παράδοσης μας επιτρέπει τη στιγμιαία και αυτόματη κατανομή του κλειδιού προϊόντων σας. Μόλις κάνει ο πελάτης την πληρωμή (και περνά οποιουσδήποτε ελέγχους απάτης) το κλειδί προϊόντων θα παρασχεθεί στην οθόνη και θα σταλεί στον απολογισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Αυτό εξασφαλίζει παράδοση του κλειδιού προϊόντων μέσα σε λίγα λεπτά, ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Τι είναι μια άδεια/ένα προϊόν βασικές;
Μια άδεια/ένα κλειδί προϊόντων είναι ο αύξων αριθμός ή ο κώδικας προϊόντων που ενεργοποιεί ένα προϊόν. Αυτό είναι συνήθως ένας συνδυασμός αριθμών και επιστολών.

 

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΟΎ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

-


Επιστροφές ποσού
Μόλις ενεργοποιηθεί ένα αγορασμένο πακέτο λογισμικού ή μια ενεργοποίηση έχει προσπαθηθεί μέσω της περιοχής της Microsoft η συσκευασία δεν γίνεται καμία πληρωτέα. Δεν μπορούμε να προσθέσουμε το πακέτο λογισμικού στο απόθεμά μας εάν μια ενεργοποίηση έχει ολοκληρωθεί ή έχει προσπαθηθεί.
Δεν μπορούμε να εκδώσουμε μια επιστροφή εάν ένας πελάτης έχει αγοράσει το λανθασμένο προϊόν. Παράδειγμα: Ένας πελάτης αγοράζει ένα πακέτο λογισμικού παραθύρων για μια μηχανή της Mac.

Ανταλλαγές
Εάν το πακέτο λογισμικού είναι ελαττωματικό ή/και δεν μπορεί να εξαγοραστεί/να ενεργοποιηθεί μέσω του ιστοχώρου της Microsoft ακόμα και μετά από τη λήψη της βοήθειας από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας (μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/της ζωντανής συνομιλίας), θα εκδώσουμε τους πελάτες με μια αντικατάσταση. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ανταλλαγές είναι μόνο διαθέσιμες μέσα σε 90 ημέρες από την αγορά.

Διαδικασία επιστροφής ποσού
Οι επιστροφές ποσού θα πιστωθούν πίσω στην πίστωση/τη χρεωστική κάρτα ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούνται για να τοποθετήσουν τη διαταγή τους, επιστροφές ποσού υποβάλλονται σε επεξεργασία από την πλατφόρμα μας αμέσως που ο χρόνος που λαμβάνεται στην πίστωση στον πελάτη εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον εκδότη καρτών πελατών ή/και τον τραπεζικό λογαριασμό.

Σπίτι του Microsoft Office lap-top και βασική ρωσική εκδοχή ενεργοποιητών επιχειρησιακών 2019 προϊόντων 1Σπίτι του Microsoft Office lap-top και βασική ρωσική εκδοχή ενεργοποιητών επιχειρησιακών 2019 προϊόντων 2

Παράθυρα 11 υπέρ
Windows11 σπίτι
Παράθυρα 8,1 υπέρ
Παράθυρα 10 υπέρ
Παράθυρα 10 σπίτι
Γραφείο 2016 2019 2021
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 STD παραθύρων
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 Datacenter παραθύρων

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Micro software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alice Software

Τηλ.:: 15771922343

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα