Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤυποποιημένη άδεια κεντρικών υπολογιστών 2019 παραθύρων

Οργανωτής κατασκευής

Οργανωτής κατασκευής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RETAIL and OEM
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: αυτοκόλλητη ετικέττα ή dvd πλήρες πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 24 ώρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal, Alipay
Δυνατότητα προσφοράς: 50000SETS/DAY
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εφαρμογή: Συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών Έκδοση: Οργανωτής κατασκευής
Υλικό: Ετικέτα ESD DVD Χρώμα: Μπλε ροζ
εγγύηση: Διάρκεια ζωής Γλώσσα: Αγγλικά
Υψηλό φως:

πυρήνας 2019 προτύπων κεντρικών υπολογιστών παραθύρων

,

χορήγηση αδειών datacenter κεντρικών υπολογιστών 2019

Τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2019 παραθύρων κερδίζουν την πλήρη συσκευασία cOem κεντρικών υπολογιστών το 2019 STD

Περιγραφή προϊόντων
Τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2019 παραθύρων είναι ο διάδοχος στο δημοφιλή κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων λειτουργικών συστημάτων που είναι κατάλληλα για τα περισσότερα σενάρια υποδομής και επίσης για τους φόρτους εργασίας όπως ο κεντρικός υπολογιστής ή η Microsoft SharePoint της Microsoft SQL. Παρέχει τα αποδοτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα προστασίας απειλής που υπερβαίνουν την προστασία του κεντρικού υπολογιστή το 2016 παραθύρων. Τα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας το (VMs) έχουν αναπτυχθεί για να προστατεύσουν τις ευαίσθητες εφαρμογές. Το Linux VM τώρα επίσης υποστηρίζεται. Οι διοικητές μπορούν επίσης εύκολα να κρυπτογραφήσουν τα τμήματα δικτύων μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών. Προηγμένη η το Windows Defender προστασία το (ATP) απειλής είναι ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα. Παρέχει την προληπτική προστασία ενάντια στις επιθέσεις και η μηδέν-ημέρα εκμεταλλεύεται στα παράθυρα τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2019. Επιτρέπει επίσης την κεντρική διαχείριση του ολόκληρου κύκλου ασφάλειας.
Υψηλής απόδοσης εργαλείο διαχείρισης κεντρικών υπολογιστών
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 παραθύρων επιτρέπει τα υβριδικά σενάρια σύννεφων. Η βάση για αυτό είναι πρόγραμμα Χονολουλού, το οποίο δημοσιεύθηκε το 2017. Τα υπάρχοντα περιβάλλοντα κεντρικών υπολογιστών παραθύρων συνδέονται εύκολα με τις νέες υπηρεσίες σύννεφων. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να ενσωματώσει το κυανό στήριγμα, τη αποκατάσταση από καταστροφή, τον κυανό συγχρονισμό αρχείων και άλλες υπηρεσίες της Microsoft στις υπάρχουσες υποδομές και τις εφαρμογές. Το λογισμικό της Χονολουλού προγράμματος προωθήθηκε επίσημα ταυτόχρονα με την απελευθέρωση του κεντρικού υπολογιστή το 2019 παραθύρων. Αυτό το εργαλείο διαχείρισης κεντρικών υπολογιστών είναι μια κεντρική διεπαφή για τη διαχείριση των κεντρικών υπολογιστών που τρέχουν κάτω από τα παράθυρα το 2019, το 2016 ή 2012R2, με ή χωρίς ένα GUI. Οι κοινοί στόχοι, όπως η διαμόρφωση ελέγχου της απόδοσης ή κεντρικών υπολογιστών, γίνονται ευκολότεροι δεδομένου ότι είναι διαφορετικοί στο πρόγραμμα Χονολουλού. Η διαχείριση των υπηρεσιών παραθύρων στις αρχιτεκτονικές αναμιγνύω-κεντρικών υπολογιστών έχει γίνει επίσης ευκολότερη.
Μικρότερα εμπορευματοκιβώτια και υποδομές HCI
Περισσότερο από τους προκατόχους του, τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2019 παραθύρων βοηθούν τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να εκσυγχρονίσουν τις υπάρχουσες εφαρμογές όπως λειτουργούν με τις τεχνολογίες εμπορευματοκιβωτίων. Οι εικόνες εμπορευματοκιβωτίων βάσεων πυρήνων κεντρικών υπολογιστών του λειτουργικού συστήματος εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό. Οι εικόνες μπορούν να συρρικνωθούν στο ένα τρίτο του αρχικού μεγέθους τους. Αυτό μειώνει επίσης μεταφορτώνει το χρόνο κατά περίπου 72 τοις εκατό. Το σύστημα Kubernetes εμπορευματοκιβωτίων ανοικτός-πηγής υποστηρίζεται επίσης. Οι υποδομές Hyperconverged (HCI) είναι ήδη γνωστές στους χρήστες του κεντρικού υπολογιστή το 2016 παραθύρων και του λογισμικό-καθορισμένου κεντρικός υπολογιστής προγράμματος παραθύρων. Οι λύσεις Preconfigured HCI αποδεικνύονται επίσης χρήσιμες στον κεντρικό υπολογιστή το 2019 παραθύρων. Βοηθούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες υπολογισμού και αποθήκευσης, και είναι εύκολο να επεκτειθούν και κλίμακα. Μπορούν επίσης να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Χονολουλού, το οποίο απλοποιεί πολύ την καθημερινή εργασία με τις εφαρμογές HCI.
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 παραθύρων αυξάνει την απόδοση και την αξιοπιστία
Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα ως μακρινό οικοδεσπότη το (RDSH) συνόδου υπολογιστών γραφείου. Τα βασισμένα στα WINDOWS προγράμματα ή ένας ολόκληρος υπολογιστής γραφείου μπορούν να μοιραστούν μεταξύ των χρηστών καθώς τρέχουν στον οικοδεσπότη. Οι νέες λειτουργίες για τη διαχείριση μνήμης είναι επίσης ενδιαφέρουσες. Οι υπηρεσίες το (SMS) μετανάστευσης αποθήκευσης το καθιστούν πιθανό να ενημερώσουν τους παλαιούς διακομιστές αρχείων στην έκδοση του 2019. Με αυτό τον τρόπο, τα στοιχεία, τα δικαιώματα πρόσβασης και οι τοποθετήσεις μεταφέρονται. Η μετανάστευση αποθήκευσης μεταφέρει την ταυτότητα του παλαιού κεντρικού υπολογιστή σε έναν νέο έτσι ώστε ο προηγούμενος υπολογιστής μπορεί να αποσυνδέσει από το δίκτυο. Τα απαραίτητα εργαλεία συμπεριλαμβάνονται στα εργαλεία της Χονολουλού. Τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2019 παραθύρων περιλαμβάνουν επίσης το χαρακτηριστικό γνώρισμα αντιγράφου αποθήκευσης. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα περιλήφθηκε στην έκδοση DataCenter του κεντρικού υπολογιστή το 2016 παραθύρων και χρησιμοποιείται για την φραγμός-βασισμένη στον αντένσταση των όγκων μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών και των συστάδων. Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 παραθύρων επίσης έρχεται με μια γραφική διεπαφή που μερικοί χρήστες έχασαν στην έκδοση του 2016.

Παρακαλώ αναφερθείτε στις απαιτήσεις για τον κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων έως ότου οι επίσημες πληροφορίες για τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 παραθύρων είναι διαθέσιμες:
Επεξεργαστής: 1,4 Ghz εξηντατετράμπιτο EMT64 ή AMD64, τετράγωνο-πυρήνας που συστήνεται
Μνήμη: 512 υποστηριγμένες ενότητες μνήμης ΜΒ ECC και 800 ΜΒ για τις εγκαταστάσεις VM
Σκληρός δίσκος: για τον πυρήνα 32 ΜΒ, για το GUI ένα άλλα 4 ΜΒ
Ελεγκτής δίσκων: Υποχωρητικός ελεγκτής δίσκων του PCI Express
 
Τα συγκρινόμενα παράθυρα χωρίζουν το 2019 για να χωρίσουν το 2016

Προστατεύστε την επιχείρησή σας

 

Οι τεχνολογίες της Microsoft έχουν την ασφάλεια ενσωματωμένη για να βοηθήσουν τα στοιχεία προστασίας στις συσκευές και apps onsite ή στο σύννεφο, και να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε από τις επιχειρησιακές διασπάσεις.

 • Πάνω στην ώρα & ίσα-ίσα διοίκηση
 • Windows Defender για την προστασία malware
 • Εμπιστευμένη/ασφαλής μπότα
 • Προστατευμένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας
 • Υπηρεσίες φυλάκων οικοδεσποτών

Βελτιώστε την αποδοτικότητα & την παραγωγικότητα ΤΠ
 

Να βοηθήσει να παραδώσει αύξησε την αποδοτικότητα και μεγιστοποιεί την επένδυση ΤΠ σας, η τεχνολογία της Microsoft σας δίνει τα επιχειρησιακά εργαλεία μιας πολύ μεγαλύτερης επιχείρησης, στη σωστή τιμή.

 • Ενισχυμένα εμπορευματοκιβώτια
 • Συστάδες τεντωμάτων
 • Βελτιώσεις συστάδων OS κυλίσματος
 • Διαστήματα αποθήκευσης άμεσα
 • Αντίγραφο αποθήκευσης
 • Ποιότητα εξυπηρέτησης αποθήκευσης

 

Να είστε έτοιμος για το σύννεφο
 

Εάν κινείστε προς το σύννεφο τώρα ή στο μέλλον, πάρτε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Οι τεχνολογίες της Microsoft είναι σχέδιο για τα υβριδικά περιβάλλοντα ΤΠ σύννεφων.

 • Κρυπτογραφημένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας και εμπορευματοκιβώτια
 • Κυανή εφεδρική, κυανή αποθήκευση, κυανή αποκατάσταση περιοχών
 • Κυανός ενεργός κατάλογος
 • Κυανά μακρινά εργαλεία διαχείρισης το (RSMT) κεντρικών υπολογιστών
 • Ακολουθία διευθυντών διαδικασιών

 

Μπορούμε να προσφέρουμε κάτω από τα προϊόντα παραθύρων καταλόγων:

Παράθυρα 7 υπέρ
Παράθυρα 7 σπίτι
Παράθυρα 8,1
Παράθυρα 10 υπέρ
Παράθυρα 10 σπίτι
Γραφείο 2013 2016 2019
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 STD παραθύρων
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 Datacenter παραθύρων

 
Πώς να λάβει το λογισμικό;

 • Από δεχόμαστε την πληρωμή, ΣΚΑΦΟΣ έξω COA μέσα σε 24 ώρες από DHL.
 • Στο avoide τα κλειδιά είναι ή καλύπτονται από περισσότερους ανθρώπους, όλα τα κλειδιά στέλνουν από το μηχανικό αποθεμάτων.

Υπηρεσία

 • Το κλειδί θα στείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας μέσα σε 24 ώρες. Παρακαλώ μην μοιραστείτε το κλειδί, ή το εγκαταστήστε στους διαφορετικούς υπολογιστές. Προσφέρουμε την πλήρη διάρκεια ζωής επιστροφής ποσού αλλά πέρα από τα χρησιμοποιημένα κλειδιά δεν θα πάρει την εξουσιοδότηση

Εικόνες προϊόντων:

Οργανωτής κατασκευής 0
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Micro software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alic

Τηλ.:: 15422334455

Φαξ: 86--1522334455

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)