Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπαράθυρα 10 υπέρ κλειδί cOem

Διαδίκτυο

Διαδίκτυο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: USD
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας στοιχείων ενιαίο: 19X14X0.4 ενιαίο ακαθάριστο βάρος εκ
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000pcs/ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θέση προϊόντων: Αποθέματα Τύπος: Λειτουργικό σύστημα
Τύπος έκδοσης: Διαδίκτυο Τόπος καταγωγής: Κίνα, ΗΠΑ
Ενεργοποίηση: on-line εγγύηση: Χρόνος ζωής
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευή OEM DVD: 32bit 64bit
Πιστοποίηση: Certificated Software Το πακέτο περιλαμβάνει: Coa+DVD πακέτο cOem
Υψηλό φως:

ενεργοποιήστε τα παράθυρα 10 υπέρ κλειδί προϊόντων

,

Παράθυρα 10 υπέρ αυτοκόλλητη ετικέττα COA

Τα παράθυρα 10 οικοδόμων συστημάτων επαγγελματίας κερδίζουν 10 υπέρ 64 μπιτ 3,0 λογισμικό κίνησης λάμψης USB

 

Περιγραφή προϊόντων

Διαδίκτυο 0

 

Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθιστούν τα παράθυρα 10 εύκολα, και ακόμη και τη διασκέδαση στη χρήση.

Cortana. Το Cortana είναι ο εικονικός βοηθός δεν ξέρατε ποτέ θελήσατε. Είναι ο προσωπικός γραμματέας σας χωρίς τη μισθοδοτική κατάσταση. Παίρνει τις υπαγορεύσεις, δημιουργεί τους καταλόγους παντοπωλείων, ενίσχυση στην έρευνα, ανοικτά apps, και κάνει σερφ φυσικά τον Ιστό. Καθιστά τα χέρια ελεύθερα να σημειώσουν τη λήψη σε ένα νέο επίπεδο. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα πράγματα όπως ζητάτε από Cortana για να υπενθυμίσετε σε σας για να πάρετε τις πάνες όταν είστε κοντά σε ένα κατάστημα. Ένα τρομερό χαρακτηριστικό γνώρισμα για των mom που κάνουν ταχυδακτυλουργίες περισσότερο από οποιοδήποτε πρόσωπο πρέπει.

 

Άκρη. Αυτό είναι η νέα μηχανή αναζήτησης Ιστού που περιλαμβάνεται στα παράθυρα 10. Η υποβολή εκθέσεων των γρηγορότερων ταχυτήτων και της μεγάλης ειδικότητας χαρακτηρίζει όπως το νέο τρόπο ανάγνωσης. Αυτός ο τρόπος ανάγνωσης ξεφορτώνεται όλα τα συμπληρώματα στη σελίδα για να καταστήσει την ανάγνωση πολύ ευκολότερη και πιό άνετη για το χρήστη. Δίνει επίσης στους αναγνώστες τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν κατάλογο μέλλοντος διαβάζει για τους για να επιστρέψει επίσης.

  • Συνέχεια. Αυτό είναι το λογισμικό οθονών επαφής στα παράθυρα 10. Αντίθετα από τα παλαιά λειτουργικά συστήματα που ήταν θέστε αυτόματα την οθόνη αφής καταρχάς, αυτό το σύστημα ανιχνεύει το υλικό που χρησιμοποιούνται και στη συνέχεια την κατάλληλη διεπαφή για τις ανάγκες των χρηστών.
  • Εικονικοί υπολογιστές γραφείου. Κάτω από την επιλογή άποψης στόχου στα παράθυρα 10, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τους χωριστούς τερματικούς σταθμούς για τους διαφορετικούς χρήστες ή τα προγράμματα. Αυτό βοηθά να κρατήσει μια μεγάλη οργάνωση των πολλών αρχείων που ένας χρήστης μπορεί να έχει και δίνει την εύκολη πρόσβαση.
  • Καθολικό Apps. Αυτό είναι ένα από τα πιό δροσερά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες στο συγχρονισμό οποιαδήποτε από τα apps που έχουν πάρει στο κατάστημα παραθύρων με τις συσκευές όλων των χρηστών συμπεριλαμβανομένων των PC, των ταμπλετών, και του Xbox.

Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι τρομερά αλλά μερικοί αναρωτιούνται ακόμα, «γιατί εάν μετέστρεφα;». Τι θα μπορούσε να είναι τόσο πολύ καλύτερο για τα παράθυρα 10 το σπίτι από τα παράθυρα που χρησιμοποιώ τώρα; Το περιοδικό PC απαρίθμησε 10 τρομερούς λόγους για τους οποίους πρέπει να μεταστρέψετε. Αυτοί είναι ακριβώς μερικοί από εκείνους τους λόγους.

  • Ταχύτητα. Γενική βελτιωμένη ταχύτητα που περιλαμβάνει κατά τη διάρκεια του ξεκινήματος. Μια άλλη ώθηση ταχύτητας, που στοχεύει στα gamers του κόσμου, προέρχεται από το DirectX 12 (η νέα τρισδιάστατη μηχανή) που παίρνει το τυχερό παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο ταχύτητας και εμπειρίας.
  • Επιλογές έναρξης. Ναι, οι επιλογές έναρξης είναι πίσω και καλύτερες από πάντα. Το νέο βασισμένο στο κεραμίδι σχεδιάγραμμα κάνει την οθόνη επαφής να έχει πρόσβαση πολύ σε ευκολότερο. Διατηρεί επίσης τις της τελευταίας στιγμής αναπροσαρμογές app στα κεραμίδια όπως το πειραχτήρι και Facebook, έτσι είστε πάντα το s χτυπάτε μακρυά από συνδεμένος.
  • Cortana. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα όπως τον ομιλούντα εγκέφαλο του συστήματος. Όχι μόνο απαντά στις εντολές φωνής, παρακολουθεί επίσης των πραγμάτων όπως τα αγαπημένους αποτελέσματα και τον καιρό αθλητικών ομάδων.
  • Νέα μηχανή αναζήτησης. Αυτή η μηχανή αναζήτησης τρέχει με μια πολύ γρηγορότερη ταχύτητα από τις παλαιές. Είναι πολύ περισσότερη ενέργεια αποδοτική, και χαρακτηρίζει την καλύτερη συμβατότητα από τις μηχανές αναζήτησης όπως Firefox και το χρώμιο.
  • Xbox App. Το Gamers πρόκειται να αγαπήσει αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα και πρόκειται να το χρειαστεί. Όχι μπορεί εσείς να διαχειριστεί τους φίλους και τα επιτεύγματα Xbox σας, αλλά και παιχνίδια ρευμάτων από την κονσόλα σας στο versa σας PC και θεωρήσεων. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παίξει multiplayer τα παιχνίδια με άλλους παίκτες Xbox στο PC σας.

Με τις τρομερές βελτιώσεις, τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και την επιστροφή μερικών παραθύρων 10 βάσεων η εγχώρια έκδοση δίνει τα όλα χρηστών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρειαστούν. Το Cortana είναι μεγάλος συνεργάτης σε μια παραμονή στο σπίτι mom ότι δεν έχει αρκετά χέρια στην ταχυδακτυλουργία όλων των πραγμάτων που πρέπει να κάνει. Το Xbox app δίνει στα gamers τόσο πολλή ελευθερία στην προσαρμογή της εμπειρίας τυχερού παιχνιδιού τους. Η Microsoft έλαβε η καθεμία υπόψη όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τα παράθυρα 10. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες σε αυτό που μπορείτε να ολοκληρώσετε με τα παράθυρα 10 την εγχώρια έκδοση.

Διαδίκτυο 1

 

Παράθυρα 7 υπέρ
Παράθυρα 7 σπίτι
Παράθυρα 8,1 υπέρ
Παράθυρα 10 υπέρ
Παράθυρα 10 σπίτι
Γραφείο 2013 2016 2019
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 STD παραθύρων
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 Datacenter παραθύρων

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Micro software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alic

Τηλ.:: 15422334455

Φαξ: 86--1522334455

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)