Αρχική Σελίδα Προϊόντακλειδί αδειών λογισμικού

3.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων

3.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων

3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC
3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC 3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC 3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC 3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC 3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC 3.0 USB Microsoft Office Professional 2019 License Key For 1 Windows PC

Μεγάλες Εικόνας :  3.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: γραφείο 2019 υπέρ συν
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 15usd
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας στοιχείων ενιαίο: 17.5X17.5X1 ενιαίο ακαθάριστο βάρος
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000pcs/ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θέση προϊόντων: Απόθεμα ΤΥΠΟΣ: Λειτουργικό σύστημα
Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται: MAC, παράθυρα Τύπος έκδοσης: Διαδίκτυο
Μάρκα: Microsoft Αριθμό μοντέλου: γραφείο 2019 υπέρ συν
Τόπος καταγωγής: USA/Ireland/Singapore/Πουέρτο Ρίκο Όνομα προϊόντων: Office2019
Έκδοση: τριανταδυάμπιτος εξηντατετράμπιτος MEDIA: USB 3,0
Guarnatee: Διάρκεια ζωής Συσκευασία λεπτομέρειες: Πακέτο του /OEM Retaibox
Χρόνος παράδοσης: 1-2days Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50000000 τμχ/μήνα
Υψηλό φως:

γραφείο 2016 κας υπέρ συν

,

Πρότυπα του Microsoft Office 2016

3.0 USB Microsoft Office 2019 υπέρ συν τη βασική άδεια για 1 PC παραθύρων

 

Περιγραφή προϊόντων

 

3.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων 03.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων 1

 

 

 

Βασικός και μεταφορτώστε τη σύνδεση για τον επαγγελματία γραφείων συν το 2019

 

Ο επαγγελματίας γραφείων το 2019 συν περιλαμβάνει:

 

Λέξη 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, OneNote 2019, προοπτική 2019, εκδότης 2019, πρόσβαση 2019, (Ιστός Apps γραφείων (Word, Excel, Powe rPoint, OneNote)

Με το νέο γραφείο, έχετε τώρα μια καλύτερη επισκόπηση από πάντα της εργασίας και των προσωπικών στόχων σας. Μοιραμένος τις σημειώσεις και τα αρχεία γρήγορα και εύκολα. Στείλετε μια σύνδεση ή χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο Ιστό Apps γραφείων για να δείτε και να εκδώσετε το περιεχόμενο. Ακριβώς αρχίστε με ένα πρότυπο και αναθεωρήστε και καθαρίστε έπειτα την εργασία σας με τα επαγγελματικά εργαλεία. Να εργαστεί χωριστά. Σύρετε τις ιδέες σας με το πληκτρολόγιο, stylus ή την οθόνη αφής. Η εργασία με το περιεχόμενο μέσων είναι τώρα ευκολότερη από πάντα. Εικόνες ενθέτων, βίντεο, και σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενο στα αρχεία με το σύρσιμο και τη μείωση. Εύκολα ενσωματώστε το περιεχόμενο από PDFs άμεσα στο Word.

 

Εφαρμογή συμπεριλαμβανόμενη:

 

Microsoft Word
Πάρτε το γράψιμό σας στο επόμενο επίπεδο με το Microsoft Word. Το Microsoft Word, ένας επεξεργαστής λέξεων είναι ένα τέλειο εργαλείο για τα bloggers, τους συγγραφείς, τους σπουδαστές ή τους δημοσιογράφους που λειτουργούν στα επαγγελματικά έγγραφα. Πρότυπα συνήθειας χρήσης και προστιθέμενα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να πάρει το γράψιμό σας εκείνο το ένα βήμα περαιτέρω.

 

Microsoft Excel
Ένας από τους κόσμους τα περισσότερα δημοφιλή προγράμματα υπολογισμών με λογιστικό φύλλο (spreadsheet). Δημιουργήστε τους επαγγελματικούς υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) για τις οικονομικές εκθέσεις χρησιμοποιώντας τα κατασκευασθε'ντα επί παραγγελία πρότυπα ή δημιουργήστε τους χρησιμοποιώντας σύγχρονους τύπους και τους υπολογισμούς σας.

 

Microsoft Powerpoint
Δημιουργήστε, τακτοποιημένες παρουσιάσεις με τη Microsoft PowerPoint για να σας κάνετε να ξεχωρίσετε από το υπόλοιπο. Χρησιμοποιήστε τις ζωτικότητες και τα προ-γίνοντα πρότυπα για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας. Τελειοποιήστε για τους σπουδαστές και τους ιδιοκτήτες επιχείρησης.

 

Εκδότης της Microsoft
Σε παροχή σε σας τα απλά εργαλεία για να έχει οπτικά να προσκρούσει, επαγγελματικές δημοσιεύσεις. Με έμφαση που δίνεται στο σχεδιάγραμμα σελίδων και το σχέδιο, μπορείτε γρήγορα συνδυάζοντας το κείμενο, τις φωτογραφίες και τις συνδέσεις, και να δημοσιεύσετε στον τρόπο athe που ταιριάζει το ακροατήριό σας, εάν αυτό είναι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, PDF, XPS ή υψηλός - ποιοτικές τυπωμένες ύλες

 

Microsoft Outlook
Η προοπτική είναι εύχρηστη υπηρεσία αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Microsoft. Η εφαρμογή υπολογιστών γραφείου προσφέρει περισσότερα σε βάθος χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία προοπτικής. Το τέλειο εργαλείο για όλη την ανάγκη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

 

Microsoft OneNote
Το OneNote χρησιμοποιείται καλύτερα σε ένα συνεργάσιμο περιβάλλον. Οι μεμονωμένες σημειώσεις ενθέτων, οι εικόνες ή άλλο περιεχόμενο βρήκαν στο διαδίκτυο και μοιράζονται με τους συναδέλφους ή την οικογένεια ταυτόχρονα αποθηκεύοντας το όλα στο ένα ασφαλές, εύκολος να έχουν πρόσβαση στη θέση.

 

Microsoft Access
Η πρόσβαση είναι ένα διοικητικό λογισμικό βάσεων δεδομένων. Εάν πρέπει να χτίσετε και να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων ή έναν Ιστό app για να εργαστείτε αποτελεσματικότερα από αυτό είναι για σας. Με τα προ-χτισμένα πρότυπα δημιουργήστε τον Ιστό apps ότι εργασία μέσω της μηχανής αναζήτησης ή βάσεις δεδομένων χωρίς την κωδικοποίηση που απαιτείται.

 

Skype για την επιχείρηση
Συνδέστε με την ομάδα σας χρησιμοποιώντας οπουδήποτε τους πελάτες στα παράθυρα, τη Mac, iOS, και Android™, ή φέρτε τους μακρινούς συμμετέχοντες στα διαστήματα συνεδρίασης όλων των μεγεθών με Skype για την επιχείρηση. Με το ένα χτυπήστε, καθένας μπορεί να συμμετέχει στη σε απευθείας σύνδεση συνεδρίασή σας, από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να επιλέξετε να συναντηθείτε αμέσως, ή πρόγραμμα από την προοπτική για αργότερα

Διαδικασία συναλλαγής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
-


Πώς λαμβάνω το κλειδί προϊόντων μου;
Παρέχουμε το κλειδί προϊόντων σας με ένα σχήμα κειμένων που παρουσιάζεται στην οθόνη, μετά από την επιβεβαίωση διαταγής σας, και στέλνουμε επίσης αυτόν τον άμεσο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Πόσο γρήγορα θα λάβω το κλειδί προϊόντων μου;
Το ελεύθερο σύστημα παράδοσης μας επιτρέπει τη στιγμιαία και αυτόματη κατανομή του κλειδιού προϊόντων σας. Μόλις κάνει ο πελάτης την πληρωμή (και περνά οποιουσδήποτε ελέγχους απάτης) το κλειδί προϊόντων θα παρασχεθεί στην οθόνη και θα σταλεί στον απολογισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Αυτό εξασφαλίζει παράδοση του κλειδιού προϊόντων μέσα σε λίγα λεπτά, ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Τι είναι μια άδεια/ένα προϊόν βασικές;
Μια άδεια/ένα κλειδί προϊόντων είναι ο αύξων αριθμός ή ο κώδικας προϊόντων που ενεργοποιεί ένα προϊόν. Αυτό είναι συνήθως ένας συνδυασμός αριθμών και επιστολών.

 

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΣΟΎ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

-


Επιστροφές ποσού
Μόλις ενεργοποιηθεί ένα αγορασμένο πακέτο λογισμικού ή μια ενεργοποίηση έχει προσπαθηθεί μέσω της περιοχής της Microsoft η συσκευασία δεν γίνεται καμία πληρωτέα. Δεν μπορούμε να προσθέσουμε το πακέτο λογισμικού στο απόθεμά μας εάν μια ενεργοποίηση έχει ολοκληρωθεί ή έχει προσπαθηθεί.
Δεν μπορούμε να εκδώσουμε μια επιστροφή εάν ένας πελάτης έχει αγοράσει το λανθασμένο προϊόν. Παράδειγμα: Ένας πελάτης αγοράζει ένα πακέτο λογισμικού παραθύρων για μια μηχανή της Mac.

Ανταλλαγές
Εάν το πακέτο λογισμικού είναι ελαττωματικό ή/και δεν μπορεί να εξαγοραστεί/να ενεργοποιηθεί μέσω του ιστοχώρου της Microsoft ακόμα και μετά από τη λήψη της βοήθειας από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας (μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/της ζωντανής συνομιλίας), θα εκδώσουμε τους πελάτες με μια αντικατάσταση. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ανταλλαγές είναι μόνο διαθέσιμες μέσα σε 90 ημέρες από την αγορά.

Διαδικασία επιστροφής ποσού
Οι επιστροφές ποσού θα πιστωθούν πίσω στην πίστωση/τη χρεωστική κάρτα ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούνται για να τοποθετήσουν τη διαταγή τους, επιστροφές ποσού υποβάλλονται σε επεξεργασία από την πλατφόρμα μας αμέσως που ο χρόνος που λαμβάνεται στην πίστωση στον πελάτη εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον εκδότη καρτών πελατών ή/και τον τραπεζικό λογαριασμό.

3.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων 23.0 επαγγελματικό 2019 κλειδί αδειών USB Microsoft Office για 1 PC παραθύρων 1

Παράθυρα 11 υπέρ
Παράθυρα 11 σπίτι
Παράθυρα 8,1 υπέρ
Παράθυρα 10 υπέρ
Παράθυρα 10 σπίτι
Γραφείο 2016 2019 2021
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 STD παραθύρων
Κεντρικός υπολογιστής 2012 2016 2019 Datacenter παραθύρων

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Micro software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Alice Software

Τηλ.:: 15771922343

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα